Uw boodschap overbrengen naar de klant

Dankzij onze marketingstrategieën komen we er nauwkeurig achter wie uw klant is, waar die behoefte aan heeft en wat hem of haar bezighoudt. De volgende stap is om uw boodschap met impact binnen te laten komen. Dat kan alleen met de juiste communicatie. Welke toon spreekt uw klanten aan, via welke middelen bereiken we ze in het hart? En op welk moment luisteren ze het hardst?

Marketing kan niet zonder communicatie

En omgekeerd net zomin. Het doel is om mensen dusdanig te beïnvloeden dat ze naar u toekomen. Uw diensten of product afnemen. Dat lukt niet met een willekeurige tekst of een lukraak uitgezocht middel of social mediakanaal, omdat ‘dat er nu eenmaal tegenwoordig bij hoort’. Het overbrengen van uw boodschap is vakwerk. Dat vraagt om jarenlange kennis en ervaring. Daarom werkt TieBie nauw samen met specialisten op dit gebied.

De juiste woorden op het juiste moment
Het vertellen van verhalen zit van oudsher in onze genen. Het is altijd de manier geweest om informatie te delen. Ons brein is zo gebouwd dat we verhalen onthouden, begrijpen en doorvertellen. Zorg dus dat u een goed verhaal heeft voor uw (potentiële) klanten. Dan bereikt u uw klanten niet alleen, maar raakt ze ook echt. Wij helpen u dat verhaal op zo’n manier te vertellen dat het beklijft en aanzet tot actie.

Praat verder
Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem contact op via telefoon, mail of stuur een PM via Twitter.