Ervaar tijdens de Dag van de Verbinding de kracht en mogelijkheden van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij TieBie in unit 2.1. Daar hebben de stichting Alkmaarse Cuyperskerk en de stichting Babyspullen een podium. Maak kennis met de stichting en uw mogelijkheden voor hen of voor uw eigen stichting.

Pop-up inzamelpunt stichting Babyspullen
Heeft u nog overbodige babyspullen? Neemt u deze zaterdag 13 juni dan vooral mee naar De TelefoonCentrale. TieBie fungeert als eendaags inzamelpunt van uw babyspullen voor de stichting. Het gaat om voornamelijk babykleding tot en met maat 86/92. Beddengoed, verzorgingsproducten, luiers en flesjes et cetera zijn van harte welkom.

2015-06-03_NHD_Dag van de Verbinding

Zaterdag 13 juni van 11.00-17.00 uur
Op zaterdag 13 juni vindt in De TelefoonCentrale de Dag van de Verbinding plaats tussen 11.00 en 17.00 uur. Zowel de ondernemers die werkzaam zijn in de De TelefoonCentrale als De TelefoonCentrale zelf laten u graag zien waarom dit de ultieme locatie in de regio is waar verbinding, creativiteit en netwerken al sinds 2012 centraal staan.

Veel te beleven
Tijdens de open dag vinden doorlopend presentaties plaats van baanbrekende projecten die ook voor u van betekenis kunnen zijn. Denk aan de introductie van een programma waarin de werkgelegenheid voor jongeren, voor 50-plussers én winkelleegstand worden aangepakt. Daarnaast laat Data Science Alkmaar zien wat big data inhoudt en voor u kan betekenen. Diverse bewoners van De TelefoonCentrale bieden u een kijkje in de keuken. Hierbij komt een breed scala van onderwerpen aan bod: van gezondheid tot creativiteit, van projectinrichting tot websiteontwikkeling en van zakelijk juridisch advies tot socialmedia-inspiratie. Daarnaast pitchen ondernemers hun beloft evolle ideeën aan potentiële investeerders.

Aan (gezonde) snacks en drankjes is op de open dag geen gebrek. Ook voor de kids worden inspirerende activiteiten georganiseerd. Wilt u meer weten over deze bijzondere locatie aan de Alkmaarse ringweg bij de KPN-toren? Kom dan ook naar onze Dag van de Verbinding.

Zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Nog meer informatie: www.detelefooncentrale.nl/opendag

Ervaar-de-kracht-van-MVO