Logistiekcentrum Stad Alkmaar is genomineerd voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014/2015 (OVNH). De eerste ronde zijn we door en nu zitten we bij de beste 10 MKB Grootbedrijven. Dat vinden wij een van de mooiste complimenten, die je je als bedrijf kunt wensen.

Deze nominatie bevestigt opnieuw dat we de goede weg zijn ingeslagen, toen we een paar jaar geleden ervoor kozen om duurzaamheid als een groene draad door ons bedrijf te laten lopen. Vol enthousiasme en toewijding hebben we grootschalig geïnvesteerd in zaken als rijden op alternatieve brandstoffen, lean & green, optimale vervoerstromen, het nieuwe rijden en het energiezuinig maken van onze kantoren en loodsen door onder meer LED-verlichting aan te brengen. Bovendien worden binnenkort nieuwe dockshelters aangelegd, waardoor we nog economischer en efficiënter kunnen laden en lossen.

Logistiek 2.0
Met al deze veranderingen dragen we aantoonbaar bij aan het verbeteren van het milieu. Als beloning hiervoor krijgen we later dit jaar – als een van de eerste bedrijven in Nederland – de tweede Lean and Green Star Award uitgereikt. De nominatie voor de OVNH komt daar als extra pluim bovenop. Het bewijst eens te meer dat ons bedrijf symbool staat voor logistiek 2.0.

Jury komt op bezoek
De jury van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014/2015 komt binnenkort bij ons op bezoek. Wij gaan hen er dan van overtuigen dat we bij de laatste drie in onze categorie horen. In dat geval mogen we ons presenteren tijdens de grote finale op woensdag 20 mei 2015 in Haarlem.

Breng uw stem uit voor de publieksprijs
Ook het publiek mag een winnaar kiezen. Gunt u ons die onderscheiding? Ga dan naar https://verkiezing.ovnh.nl. Daar kunt u per e-mailadres één stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met 15 mei. Uw stem voor Logistiekcentrum Stad Alkmaar waarderen wij zeer.

Meer informatie over de verkiezing vindt u op www.ovnh.nl