Krijg uw offline en online trajecten van de grond

U ontbeert de mankracht, de kennis of gewoonweg de tijd om uw marketing of communicatie project te starten en binnen de gestelde tijd te realiseren? Middels een gestructureerde aanpak, met haalbare en duidelijke planningen en proactief projectmanagement zorgt TieBie voor begeleiding van online en offline trajecten zodat deze binnen deadline en budget worden opgeleverd.

Loopt het spaak
Veel offline en online projecten stranden in schoonheid door het ontbreken van flexibiliteit, het niet kunnen inspelen op veranderende marktomstandigheden of het ontbreken van een aanjager. Loopt uw traject ook stroef en lijkt er maar geen eind aan te komen? Schakel dan TieBie in. Wij hebben ervaring met het vlottrekken en herstructureren van projecten waardoor er weer schot in de zaak komt.

Van A tot Z
Op het gebied van marketing en communicatie begeleidt en realiseert TieBIe al jarenlang diverse grote en kleine projecten voor uiteenlopende klanten in diverse branches. Kenmerkend zijn de cross-mediale aspecten op het vlak van online en offline media en de complete begeleiding van deze trajecten. Vanaf de initiatie en ideeënvorming tot en met de uiteindelijke evaluatie.

SMART
Kenmerken van ons projectmanagement is realisme, priorisering en haalbaarheid. En dat binnen budget, deadlines en met een dosis Noord-Hollandse nuchterheid.

Benieuwd hoe wij u van de grond krijgen? Neem contact op via telefoon, mail of stuur een PM via Twitter.